E-learning De reis naar binnen: het mooiste decembercadeau voor jezelf

December is een drukke maand. Dat hoef ik je vast niet te vertellen. Misschien waren de laatste weken van november al hectisch en stroom je linea recta door naar december. Etentjes hier, feestjes daar en borrels in overvloed. Maar er is goed nieuws: de stroom zal verlangzamen en er komen rustige tijden aan. Pak jij die rust met beide handen aan? De e-learning De reis naar binnen geeft je verdieping, rust en balans.

Januari is het perfecte moment om de reis naar binnen te maken. Ik vertel je graag waarom deze e-learning het mooiste cadeau van december zal zijn. Niet voor je familie, collega’s of vrienden. Maar helemaal voor jou alleen. Januari is namelijk een nieuw begin, het is koud en guur en de lente laat zich voorlopig nog op je wachten. Hierdoor kun jij je volledig focussen op jezelf.

Goede voornemens

Heb jij jezelf al een waslijst gegeven? Of vind je het de grootste onzin? Goede voornemens beginnen logischerwijs vaak in het nieuwe jaar. Het is vaak een vergroting van onze tekortkomingen. Meer sporten, minder bankhangen, meer afvallen en minder snoepen. Maar dat is toch helemaal niet waarom wij op deze wereld zijn gekomen? Alles stroomt namelijk vanuit jouw bron. En als jij kan verlangzamen en een verlangen hebt. Dan is dat omdat jouw ziel wil kunnen groeien en bloemen. Zingen, dansen en het mooiste en beste delen!

De belangrijkste vraag

Leef jij het leven in haar volledige potentie? Doe jij wat jou het gelukkigste maakt? Weet jij wat jouw dromen en verlangens zijn en leef en streef je hierna? De e-learning De reis naar binnen geeft jou door middel van yoga, meditatie, zelfreflectie, TED-talkes en mantra’s inzicht in jouw binnenwereld. Is dat niet het allermooiste dat je jezelf kunt geven? Is dat niet een grensoverschrijdend voornemen? Een voornemen voor de rest van je leven? Ik geloof van wel!

5 redenen waarom de e-learning De reis naar binnen jou verder gaat helpen, zonder te veel poespas!

1. Doe wanneer het jou uitkomt

De e-learning De reis naar binnen is een prachtige online training waarbij je in 10 weken jouw sparkles (weer) vindt. Jouw wensen en verlangens borrelen langzaam omhoog tijdens de 9 online lessen. 9? Klopt! Want nummer 10 is een prachtige real life retraitedag bij mij in de yogastudio.

2. Overzichtelijke video’s
Je ontvang ruimt 45 video’s met oefeningen, TED-talks, geleide meditaties en mantra’s. Deze video’s zijn makkelijk en simpel te bekijken. Ik leg je alles overzichtelijk uit zodat je het direct kunt toepassen. Gewoon bij jou thuis in de woonkamer.

3. Lesstof dat ook na de 10 weken toegankelijk blijft
De investering die je doet, is niet alleen voor de 10 weken. Deze investering doe je voor de rest van je leven. Ik geef je namelijk heel veel handvatten die simpel zijn toe te passen in je leven. Maar ook na de 10 weken kun je alle stof inkijken en gebruiken. Dat is wel zo eerlijk.

4. Combinatie van yoga, TED-talks, opdrachten, mantra’s en geleide meditaties
De reis naar binnen is een prachtige combinatie van yoga, TED-talks, leuke opdrachten, mooie mantra’s en heel veel geleide meditaties. Ik geloof namelijk dat de reis naar binnen alleen te doen is, als je de juiste tools krijgt. Daarom heb ik speciaal voor jou de mooiste tools gebundeld in deze e-learning.

5. Start direct in januari
Het begin van een nieuw jaar is altijd een mooi moment om te starten met iets nieuws. De reis die je gaat maken, is ook nog eens heel inspirerend. Dat is vooral fijn in maanden zoals januari. Je komt tenslotte weer in een rustiger vaarwater en daardoor heb je alle ruimte om aan jouw eigen intenties te werken. Ik heb het niet over goede voornemens. Ik heb het over het planten van intenties waar je je hele leven lang plezier van kunt hebben!

Vertrouwen

Wees stil en luister naar de wijsheid van jezelf. De vrienden geloof en vertrouwen wachten op jou! Het is er altijd al geweest en het zal er achter blijven. Wil jij de reis naar deze 2 vrienden maken? Blijf altijd onderweg en stap elke keer in het nu. Jouw eigen stappen zijn belangrijk. Want juist door je eigen stappen te zetten, ga je op reis en groeit jouw zelfvertrouwen?

Benieuwd of deze e-learning iets voor jou is? Je leest er hier alles over. Heb je nog een brandende vraag hierover? Dan kun je mij ook altijd bellen of Whatsappen!

Wil je meedoen? Opgeven kan hier!