Yogaschool Nieuwleusen Veren eb of vloed

Eb of vloed?

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

Lieve allemaal, De zomer is nog in volle gang en overal zie ik mensen genieten van het samen zijn. Ook voor mij is deze zomer bijzonder. Ik ben mij meer en meer bewust aan het worden van de levensstroom en hoe voelbaar dat is.

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

[av_dropcap1]M[/av_dropcap1]ee stromen met wat zich aandient in het moment, heerlijk! Ik heb deze afgelopen tijden een enorme overvloed mogen ervaren: een prachtig yogaseizoen, mijn voettocht naar Santiago, yogaweekenden op Vlieland en een voorjaarsprogramma met mooie workshops. Al mijn kids kwamen langs op vakantie. Hoe prachtig is het om overladen te worden met licht, zon, bruisende golven, alles valt op zijn plek, je begrijpt het allemaal, verliefd op het leven. Het voelt geweldig om op die vloed mee te gaan. Alsof het nooit ophoud te bestaan, het leven schatert!

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

[av_dropcap1]Maar dan…[/av_dropcap1] Onherroepelijk dient zich op een gegeven moment de eb aan, een terugtrekkende inkrimpende beweging in je leven.

Dit roept dan gevoelens op, hoe kan dit nou, ik snapte het allemaal toch, de puzzel klopte!  En dan komen er weer oude gevoelens terug, gevoel dat je er alleen voor staat, dat je niet meer weet wat je wil, verdriet, verlatenheid, wat doe ik nou eigenlijk, wat moet ik nou, vul maar in. Een grote leegte dient zich aan.

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

[av_one_half first]

[av_dropcap1]M[/av_dropcap1]aar…  Als eb en vloed een natuurlijk proces zijn dan is dit een onlosmakelijk onderdeel van het leven. We zitten in een natuurlijke terugtrekkende stroom.

Dan worden we uitgenodigd door het leven om hier in mee te stromen om te ontdekken dat we ook tijdens deze eb krachtig, liefdevol, volhardend positief en vooral het helemaal waard zijn om te zijn.

[/av_one_half]

[av_one_half]

Yogaschool nieuwleusen

[/av_one_half]

 

[av_dropcap1]E[/av_dropcap1]b getijden geven ons de gelegenheid om ons zelfvoldane ego los te laten en ons te verbinden met ons echte zelf, zodat we plooibaar, flexibel, creatief en liefdevol blijven. Het is tijd voor bezinning en loslaten. Onze ziel roept ons weer terug naar huis om vervolgens weer een nieuwe cyclus in te gaan.

En hier ben ik dan, in mijn eb periode bezig met mijn programma samen te stellen. Vooral in verbondenheid te blijven met mijzelf.

Geen nieuwe uitdagingen dit najaar maar rust, zachtheid, kracht en verdieping. Dat betekent ook dat ik dit seizoen in kleinere groepen ga les geven, maximaal 10 per les.

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

[av_dropcap1]D[/av_dropcap1]e groei avonden komen weer terug. Dit zijn verdiepingsavonden met steeds wisselende thema’s, zoals bijvoorbeeld yoga, meditatie, intuïtieve ontwikkeling, healing, mantra’s  yogadanza en mindfulness. Ook mijn medium kwaliteiten zullen hierin een grote rol gaan spelen.

Ik zal steeds mee gaan resoneren wat op dat moment zich aandient. Vooral kleur bekennen in wat ik voel, zie, hoor, en weet vanuit het hart, altijd gericht op dienstbaar zijn aan inzicht en groei. En, we gaan weer in november naar Vlieland.

Waar je ook bent op dit moment, in eb of vloed, voel je welkom!

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

Dikke Kus, Ria

En onthoud: als de eb op haar laagst is keert het tij!