Nieuw! Ademcirkels en breathwork

Hier is eindelijk mijn nieuwsbrief. Wat een bijzonder en indrukwekkend jaar is het voor mij. Allereerst ben ik oma geworden van 3 mooie kleinzoons en het vierde kleinkind is onderweg, Daarnaast ben ik nog steeds aan het revalideren, maar ik sta met de dag steviger op mijn benen en het gaat supergoed.

Toch is het revalideren een pittige tijd geweest. Ik kwam weer in aanmerking met bewust ademen. Juist tijdens het revalideren heb ik hier erg veel aan gehad. Denk aan quantum lightbreath , De Wim Hof-methode en liquidbreath. Ik ben mij opnieuw gaan bijscholen!

Bekijk hier deze nieuwsbriefboodschap!

Ademcirkels en breath work 

En wat is het fijn dat er zoveel ademcirkels ontstaan en breathwok opleidingen. Adem is leven en het is medicijn die je altijd bij je hebt 🙂 Wat bijzonder is dat al deze ademopleidingen uit de Pranayama’s zijn ontstaan, iedereen heeft daar z’n eigen sausje van gemaakt en deze trilling trekt je aan of niet. Voor iedereen is er een training die resoneert en eigenlijk zou iedereen bewuste adempauzes moeten nemen.

Ook ik heb uit mijn diverse yogaopleidingen en Pranayama’s ook de adem weer groots gemaakt en geïntegreerd in de YogaDanza en Ademcirkel. Ik ontspan door middel van adem en ik kan mij enorm opladen aan diverse ademtechnieken. Naast dansen, shaken en vertragen is de adem er dagelijks bijgekomen met daarna een koude douche 🙂

Daarom organiseer ik op meerdere vrijdagmiddagen ademcirkels. Ineen klein groepje max 4 of individueel.

Check de data en schrijf je in, want het is zo enorm zacht en zo helend!

Een paar mooie reacties:

 • “Wat een zachtheid heb ik ervaren”
 • “Zo helend, ik voel mij blij en licht”
 • “Wat een diep ontspannen gevoel vooral in de transfase”
 • “Verrassend”!
 • “En de soep mmmmmmmm

Belangrijke informatie: 

Start: 13.30
Einde 16.00

We starten met een kopje thee en het pakken van een vlinderkaart. Hiermee zetten we jouw intentie.

Dan gaan we de ceremoniële ruimte in om te shaken, vertragen en dan ga je heerlijk ontspannend liggen voor de ademsessie.
Ik werk met muziek dat is enorm ondersteunend.
Deze muzieklijst krijg je mee 

We eindigen de sessie met een kopje soep, zodat jij echt gegrond en ontspannen naar huis gaat.

Data: 

 • 16 september
 • 4 november
 • 11 november
 • 18 november
 • 2 december
 • 9 december

Bijdrage 47,- 

Wil jij hierbij zijn? 
Je kan je aanmelden via: info@riasuyderhoud.nl of reageer op deze mail! Ik kijk er heel erg naar uit om je (weer) te ontmoeten!

Liefs,
Ria

Ps. Ik raad het iedereen aan om zo nu en dan bewust te ademen. Ondanks dat we altijd ademen en onze adem altijd meenemen, ademen we regelmatig “verkeerd”. Thuiskomen bij jezelf begint met goed ademen. Gun jezelf zo’n fijn moment!