Kom Thuis in jouw Leven, in jouw Dans

Ga mee op een transformatie reis door elementen van Yogadanza te combineren met heerlijke verdiepende muziek tijdens een avond Ecstatic Dance met DJ Maria. Merk op wat zich in jouw hart bevindt, speel met de emoties en angsten die onder de oppervlakte liggen en transformeer je innerlijke blokkades door beweging en bewustwording. Flirt met het leven en kom weer thuis bij jouw authentieke kern.

Wat dient zich aan in het leven? Hoe beweeg jij je door het leven? Waar mag jij je nog meer voor openstellen?

Het leven is een prachtige ontdekkingsreis met miljoenen manier om jezelf uit te drukken, dat maakt het leven zo divers en uitnodigend. Maar soms is het leven ook wat ‘te veel’ en kom je erachter dat je van je authentieke pad bent afgeweken. Je kunt dan door een dansmeditatie of bewustwordingsoefening weer terugkomen bij jezelf. Dat wil ik jou graag laten ervan op deze dansavond DJ Maria & Ecstatic.

Kom zoals je bent, en ervaar de rijkdom van het leven.

Dans met de magie van het moment

Yogadanza & Ecstatic

De perfecte manier om wat van binnen zit los te bewegen!

Dans mee om jouw eigen waarheid en ritme te vinden, zodat jouw energie weer vrij mag stromen en jij je Energiek, Gezond en Stralend voelt. Jouw hart & ziel willen ook af en toe een avondje uit, en zich helemaal kunnen opladen. Dit is jouw kans!

Voordelen van Yoga Danza & Ecstatic Dance

De Muziek van DJ Maria helpt je door te dringen tot de diepere gevoelslagen.

Ontdek jouw Waarheid, Jouw Ritme en Jouw Dans

Door beweging breng je energie in motion (e-motion) en kun je jezelf vrij dansen van emoties die je natuurlijke stroom blokkeren. Als jouw energie optimaal stroomt, dan ervaar je meer geluk, plezier en vrijheid. Zo breng je met dans jezelf weer terug in balans.

Wie is Ria?

Mijn naam is Ria Suyderhoud en ben al meer dan 30 jaar yoga docente en heb ik mij met Yogadanza gespecialiseerd in het integreren van dans en yoga, waarbij verbinden met jezelf en jouw eigen persoonlijke levensreis centraal staat. Het leven is een feestje, jouw eigen ontdekkingsreis naar wie je werkelijk bent. Dat maakt het leven zo bijzonder. Ieder mens is uniek en is op haar eigen unieke reis om zich te ontwikkelen, te groeien en zich te bevrijden. Het motiveert mij steeds weer om mensen te begeleiden op dit pad, met mijn workshops, yogadanza opleiding en de retreats die ik mag geven.

Ik heb op 51-jarige leeftijd de DJ opleiding gedaan, waarmee nóg een grote droom van mij in vervulling ging. Nu mag ik met mijn muziek en yogadanza door heel Nederland trekken om mijn boodschap en enthousiaste vibes te verspreiden. En ik moet zeggen: ik vind het heerlijk en ik hoop jou te mogen ontmoeten in de dans.

Vrijdagavond; danza avond voor de ziel

Voordat we aan de vrije dansavond beginnen en met ecstatic dance uiting geven via de dans en muziek aan wat er binnenin ons leeft, wil ik jullie eerst meenemen in je hart, om je werkelijk verbinding te laten maken met wat er in jou leeft. Dat doen we dmv de workshop yogadanza van een uur (eventueel in combinatie met de pure kracht van cacao die een hartroerende werking heeft, gaan we net dat beetje dieper naar meer verbinding, meer liefde, meer hart!). Afgestemd op dat moment en het thema van de dag; zelfliefde, acceptatie, voldoening, zelfverwezenlijking, bewustwording.

Tijdens yogadanza komen aan bod: 

Dit is een uitnodiging voor jou om thuis te komen in jouw leven, en volledig de verbinding te ervaren met je hart en het huidige moment.

Tijdens deze speciale dansavond sta Jij centraal, en breng ik je graag in verbinding met wat er binnenin jou leeft.

Voor wie is deze avond geschikt:

Tijdens Yogadanza & Ecstatic maken we er een verdiepende trancereis van.

De muziek neemt je mee, geeft verdieping en helende vibes. Nog nooit heeft iets mij zo geroerd, als het effect van dans op mijn leven.

Laten we samen de energie van deze avond naar het hoogste niveau brengen. Ben je toe aan een avond verdiepen, bewegen en beleven?

Data:
Binnenkort verschijnen hier nieuwe data 

Check de data in het aanmeldformulier van de volgende Yogadanza & Ecstatic en boek jouw ticket.

Opbouw van het event:

Het eerste uur een verdiepende workshop Yogadanza.
Overlopend in de Ecstatic dance experience.
Hierna volgt een ontspanningsoefening om alle energie te integreren.
We sluiten af met een bewust kopje thee en samenzijn.

We zijn op deze aarde om te leren, te spelen en te ontwikkelen, maar vooral ook om te genieten en er een feest van te maken.

Neem jezelf niet te serieus, lach eens wat vaker om jezelf.” zei mijn moeder toen ik haar vroeg wat ze deze generatie wilde meegeven. 
Laten we dat deze avond eens in de praktijk brengen!! Doe maar lekker gek en wees buitengewoon!

Meld je hier aan als jij mee wilt Bewegen en jezelf wilt Bevrijden

JA IK DOE MEE

De toegang tot dit evenement is maar € 15. Dit kan je contant afrekenen op het event zelf, of vooraf overmaken via de bank.

Reageer nu! De tickets voor deze speciale dans experience gaan snel. We ontmoeten elkaar in de dans.

DJ Maria

Boek mij voor jouw Event

Als DJ Maria ga ik heel Nederland door met mijn muziek koffertje en Yogadanza experience. Je kunt mij boeken voor een event, festival, retreat of dansavond.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.