Een lichter leven met
‘intens genieten-traject’

In 4 dagen lichter leven, een ‘train de trainer-traject’ voor professionals, therapeuten en/of spiritueel deskundigen

Soms weet je niet meer waar je aansluiting en innerlijke groei kunt vinden, omdat jij al zoveel wijsheid hebt opgedaan. Toch voel je dat je door wilt groeien, en dat kan met deze innerlijke reis op weg naar een lichter en bezield leven. 

Ik neem je mee op reis, de mooiste reis die er is, de reis naar je binnenwereld, een pad naar binnen dat leidt naar je hart. Ik begeleid jou in het ervaren van oude emoties van pijn en verdriet die zijn blijven hangen. 

Ik help jou licht op donkere plekken te laten schijnen die diep verborgen liggen. Dit kun je zien als een nieuwe flow in vreugde, vrede en blijdschap.

Je gaat ervaren wat de kracht is van zelfliefde en jezelf rust en ruimte geven, maar dan vanuit een goddelijk oogpunt. Dit brengt jou in een gevoel van eigenwaarde een beter en positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Wat krijg je:

Intakegesprek 

Vooraf hebben we een intakegesprek. Dan kun je voelen of de energie matcht. Hierbij gebruik ik mijn heldervoelend vermogen, liefde en veel creativiteit. 

Door deze afstemming maken wij een plan waardoor je weet waar je heen wilt. Een plan op maat betekent inzicht in jouw wensen en verlangens. We bespreken de obstakels waar jij in je leven tegenaan loopt. Ik heb verschillende werkvormen waarmee ik jou kan helpen en inspireren. Dit bespreken wij in een persoonlijk gesprek.

Tijdens dit traject krijg je het volgende: 

Dit is wat je krijgt:

Er zijn 4 livedagen in mijn praktijk. 

Er zijn 4 livedagen in mijn praktijk. We doen dit in een intieme setting van maximaal 6 mensen. Tussen deze dagen door heb jij oefeningen, meditaties en artjournaling-opdrachten om tot inzicht en groei te komen.

En je krijgt toegang tot mijn online academie. Daar staan diverse meditaties in, innerlijk kindwerk, yoga nidra-training ‘de reis naar binnen’, muzieklijsten en dansmeditaties.

Als cadeau ontvang je mijn 2 boeken:

  • In 10 stappen thuiskomen bij jezelf (ervaar door yoga, dans en muziek weer wie jij bent)
  • Een reis naar binnen – Yoga Nidra, dans en meditatie

En je ontvangt mijn Vlinderkaarten en Legpatronen

Maak met Vlinderkaarten contact met je binnenwereld en vind antwoorden in jezelf. Als je helemaal vanuit je hart en ziel ergens voor gaat, vanuit een brandend verlangen, dan ga je dit leven. En dan kom je op je pad van synchroniciteit. Het pad van allemaal toevalligheden.

Met behulp van de Vlinderkaarten en synchroniciteit ga je feilloos je koers bepalen. Want alles wat je nodig hebt, komt in de juist volgorde van tijd en plaats, naar je toe. Vertrouw daar volledig op en zie in alles de grote schoonheid!

Dus je ontvangt: de vlinderkaarten, toegang tot de online workshop en digitale legpatronen. 

Na de training heb je het volgende geleerd:

Mijn belofte aan jou 

Je krijgt een zuivere reflectie op hoog niveau (jaren ervaring erbij). Ik zie wat je nodig hebt om tot inzicht en bewustwording te komen.Ik help jou in je groeiproces en maak je nieuwsgierig naar onbekende mogelijkheden. Hierbij gebruik ik mijn heldervoelend vermogen, veel creativiteit en mijn ervaring. Ik geef jou de verdieping die je zoekt in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Met een ontwapenend enthousiasme en wijsheid begeleid ik jou en maak ik je nieuwsgierig naar het onbekende in jezelf. Je gaat nieuwe wegen ervaren die inzicht, plezier en bewustwording geven. Er is een veilige sfeer waar het zacht en fijn is om te zijn. Mijn werkwijze is zacht speels, maar ook heel duidelijk. Ik schroom niet om je wakker te schudden.

Ik verbind mij met jouw ziel en zie daarin de rol van jouw persoonlijkheid. Liefdevol begeleid ik je op je levenspad en je reis naar jouw binnenwereld. De schaduwkanten gaan we samen doorleven waardoor het in het licht komt en jij lichter en gelukkiger gaat leven. Dit traject geeft stabiliteit. Inzicht en kracht maken je open, zacht en kwetsbaar en jij gaat voelen dat je weer bruist van energie en je leert nog beter naar je innerlijke stem luisteren. 

Praktische informatie: 

Data:

  • Vrijdag 8 december
  • Vrijdag 9 februari
  • Vrijdag 12 april
 

We starten om 10.00 uur en gaan door tot 16.00 uur.

Investering:

Bijdrage: € 997,-  (excl btw).

Ben je benieuwd of dit traject bij je past?

Vul dan dit formulier in voor een gratis vrijblijvend gesprek