Een Cadeau aan de Wereld van HART tot HART

Ken je de hartchakra meditatie?

Met deze meditatie zet je het krachtveld van je hart aan, en warm je je lichaam op en zend je Liefde de wereld in. Het is een actieve meditatie met beweging, vanuit Pure Verbinding vanuit het Hart.

Wat je met deze Hart Chakra Meditatie allemaal in beweging brengt is grenzeloos

Wat hart chakra meditatie voor jou doet:

Op dit moment in de wereld, kunnen we allemaal wel wat meer LIEFDE gebruiken.
Daarom breng ik van Hart tot Hart deze actie in het leven, op basis van Pay it Forward.

Pay it Forward

Wat mij zo mooi lijkt en waarmee we allemaal de wereld een stukje mooier maken is een landelijke actie op Tweede Paasdag ; Hart Chakra Meditatie & Lente duik die werkt vanuit het principe van Pay it Forward.

Je betaalt dus niets voor deelname.

Geef van Hart tot Hart en vertrouw op de Pay it Forward principes.

Iedere deelnemer neemt na de meditatie hun open en goed gevulde hart mee de wereld in en wordt gemotiveerd om iets voor iemand anders te doen. De hond van de buren uitlaten, een bloemetje brengen bij iemand, een kaartje sturen, banden plakken van iemand die dat niet kan, of de hele dag knuffels/ of glimlachen uitdelen.

“Hoe kun jij een bijdrage zijn voor een mooiere wereld?”

Kijk wat bij jou past, en hoe jij de hartfrequentie door kunt geven.

Deze workshop is mijn bijdrage.

“Vergeet niet dat delen zoveel kracht heeft” – Ria

Hart Chakra Meditatie & Lente duik

Data en Tijden:
Op Tweede Paasdag zullen we overal in Nederland deze hart chakra meditatie doen met groepen mensen, die samen een ripple effect in gang brengen.

Zelf zal ik 2e paasdag – 18 april 2022 LIVE deze Hart Chakra Meditatie doen bij de Wijthmenerplas (Zwolle) met aansluitend een lente duik.

We starten 10.00 uur.

Afronding 11.00 / 11.30 uur zodat iedereen daarna aan de paasbrunch kan 😉

Er is geen limiet aan deelnemers bij de Wijthmenerplas (Zwolle), dus neem je vriendin, collega of moeder mee voor deze verbindende 2e Paasdag. Pay it forward.

Laat je weten of ik je enthousiast maak?

Wie is Ria?

Mijn naam is Ria Suyderhoud en ben al meer dan 30 jaar yoga docente en heb ik mij met Yogadanza gespecialiseerd in het integreren van dans en yoga, waarbij verbinden met jezelf en jouw eigen persoonlijke levensreis centraal staat. 

Dat maakt het leven zo bijzonder. Ieder mens is uniek en is op haar eigen unieke reis om zich te ontwikkelen, te groeien en zich te bevrijden. 

Het motiveert mij steeds weer om mensen te begeleiden op dit pad, met mijn workshops, yogadanza opleiding en de retreats die ik mag geven.

Kom je ook verbinden van hart tot hart?

Geef jouw Eigen Hart Chakra Meditatie Workshop

Heb jij een eigen yoga- of coaching praktijk en zou je met liefde deze workshop willen delen in jouw eigen community dan heb ik hier een Cadeau van hart tot hart:

Jouw eigen Hart Chakra Meditatie workshop pakket:

Ik wil ook met alle liefde de leiders van de workshops in een ZOOM sessie uitleggen hoe de hart chakra meditatie workshop gedaan kan worden.

Vraag hier jouw gratis pakket aan: