Individuele begeleiding

Waarom?

individuele begeleidingSoms loop je ergens in het leven vast; in je werk, in je relatie met je partner, familie of anderen, in je eigen gemoed of anderszins. Ik gebruik diverse werkvormen passend bij jouw hulpvraag en leidend naar inzicht en bewustwording!

  • Voor inzicht en bewustwording
  • Je situatie een betere wending geven
  • Meer grip en bevrediging in je leven
  • Blij en ontspannen genieten

Hoe werk ik ?

Ik laat je naar jezelf en de situatie kijken op een manier die waarschijnlijk nieuw voor je is. Maar waarbij je wel kunt voelen: ‘dit gaat over mij en het is waar’. Dit nieuwe perspectief geeft je kennis en een kader om allerlei situaties en relaties vanuit een realistische basis in jezelf te benaderen.

Dan kun je natuurlijk nog wel eens balen, boos zijn, bang worden, machteloos staan, je verdrietig voelen, maar zonder dat het je onderuit haalt.

Het leven zelf wordt niet simpeler of leuker, maar je kunt je er wel anders toe verhouden en je er anders bij voelen.

Op een manier die voor jou klopt en die voor jou aanvaardbaar en haalbaar is. Met meer innerlijke rust, meer bevrediging.

Met ruimte, vertrouwen op jezelf en grond onder je voeten.

Yoga Danza Ria Suyderhoud

Waarmee kan ik je helpen?

Soms loop je ergens in het leven vast; in je werk, in je relatie met je partner, familie of anderen, in je eigen gemoed of anderszins.

Er gebeuren lastige dingen waar je geen raad mee weet; je voelt je niet goed, je krijgt wellicht lichamelijke klachten, je weet niet hoe verder, je probeert wel maar het lukt niet. Het loopt niet, het werkt niet, of anders gezegd: het ‘stroomt’ niet.

In je ongenoegen en wens om hier iets aan te doen, draai je jezelf vaak onbewust nog meer vast door te reageren op een ‘niet-stromende’ manier. Dat betekent dat je verkrampt. Dat je alleen denkt in termen van oplossing, dat je irreëel hoge eisen stelt aan jezelf en /of aan anderen of dat je langdurig reageert vanuit je wilskracht. Dat alles geeft geen goed gevoel en je komt er niet verder mee.

Met gesprekken begeleid ik volwassenen, die op een bepaald moment in hun leven vastlopen. Bijvoorbeeld in hun werk, relatie of zichzelf.

Onze gesprekken gaan niet over schuldvraag of oplossingen, maar over jou. Ik geef je feedback op hoe jij je tot situaties verhoudt.

Welke inhouden van jezelf jij naar voren haalt in het omgaan met gebeurtenissen in jouw leven.

Ik wijs je een richting die je kunt opgaan om anders met de situatie om te gaan. Een richting die altijd gebaseerd is op meer aansluiting met jezelf, je hart, je basis en ook je gezonde verstand.

Ik gebruik diverse werkvormen passend bij jouw hulpvraag en leidend naar inzicht en bewustwording, zelfvertrouwen en eigenwaarde!

Het doel van onze gesprekken is

  • Dat je op eigen kracht de situatie een voor jou betere wending kunt geven
  • Dat je meer grip en bevrediging vindt in je leven
  • Dat je blij en ontspannen kunt genieten

Contact

” Het is fijn om te mogen groeien en te mogen leren. Het blijft soms vallen en opstaan, maar we staan altijd weer één keer meer op dan dat we vallen. Het komt dus altijd goed. ”

Neem gerust contact met me op en dan bespreken samen hoe ik u verder ga helpen…

06-25381890