Inspiratiemagazine

Inspiratiemail direct ontvangen?

Meld je dan hieronder aan.

  * (verplicht)

  Mag ik jouw e-mailadres toevoegen aan de maillijst voor het inspiratiemagazine?

  Inspiratiemagazine #20

  Deze online lessen zijn kort en krachtig, mooie oefeningen die straks samen een mooie lange yoga- of yogadanzales vormen.
  Want als je alle lessen straks achter elkaar plakt dan heb je een hele yoga- of yogadanzales.
  Dus straks heb je een volledige les nadat je het tiende filmpje ontvangt!

  (Maart 2020)

  Inspiratiemagazine #19

  We zijn allemaal in het ban van het corona-virus, maar vergeet niet dat ook dit over gaat. Blijf in- en uitademen! Ik deel de komende weken wat mooie oefeningen voor yoga en meer met jou op mijn kanalen, zoals Facebook en Youtube. Zodat we met elkaar de rust kunnen bewaren!

  (Maart 2020)

  Inspiratiemagazine #18

  Het moment is aangebroken: de eerste data in mijn nieuwe yogaruimte zijn bekend! Voor mij een heel bijzonder moment natuurlijk. Zoveel jaren heb ik veel van jullie in mijn yogaruimte in Nieuwleusen mogen ontvangen. En nu ben ik druk bezig met het creëren van een nét zo fijne yogauimte, alleen dan nu in de Koestraat in Zwolle.

  (Februari 2020)

  Inspiratiemagazine #17

  Op retraite gaan is een heel mooie manier om aan je dromen en verlangens te werken. Door namelijk fysiek even weg te gaan, geef je jezelf letterlijk de ruimte om te voelen en te ervaren. Daarom kijk ik steeds weer uit naar de retraites die ik mag geven. Stuk voor stuk mag ik toeschouwer zijn van de mooiste reizen die mensen maken. Want de mooiste reis die maak je van binnen.

  (Januari 2020)

  Inspiratiemagazine #16

  Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2020! Een jaar om van én mee te dromen. Je dromen leven, maar vooral wakker zijn als je je dromen leeft! Stap voor stap je weg vinden in dat wat zo belangrijk en uniek is in jou. Heb geduld en geniet vooral van het onderweg zijn!

  (Januari 2020)

  Inspiratiemagazine #15

  Het is december en dat betekent dat we weer naar onze hoogtepunten kunnen kijken! Voor mij was dat absoluut mijn afscheidsfeest in juni.
  December kan veel van je vragen, daarom deel ik graag een paar mooie oefeningen meditaties zodat jij kunt stralen deze maand!

  (December 2019)

  Inspiratiemagazine #14

  Ik deel een mooie gratis meditatie met je. Die ik speciaal heb gemaakt voor vrouwen in de overgang. Of die er net voor zitten of erna. Natuurlijk kun je hem ook luisteren als je merkt dat je hormonen van slag zijn of als je meer rust en kalmte wilt. Ik vertel je ook meer over het Chakra dansteacher-programma en over de eendaagse retraitedagen.

  (November 2019)

  Inspiratiemagazine #13

  Het is weer tijd voor een nieuw seizoen. Dat betekent dat ik nieuwe data heb voor het retraiteweekend in Vlieland en de retraiteweek in Spanje. Heerlijk! Wil jij hierbij zijn? Via deze mail kun je je alvast aanmelden. Dan maak je direct gebruik van een leuke kortingscode.

  (November 2019)

  Inspiratiemagazine #12

  Wat is het afgelopen halfjaar omgevlogen…. Mijn feest in juni was echt in één woord geweldig. De energie is nog steeds voelbaar. Het was een liefdevolle afronding van 34 jaar yoga in de avonden. Dankjewel voor alle mooie kaarten, jullie aanwezigheid en de lieve Facebook-berichten. Echt zo waardevol
  (Oktober 2019)

  Inspiratiemagazine #11

  Afgelopen maandag heb ik een mooie vraag mogen beantwoorden op Facebook.
  Namelijk: zit ik nou wel of niet in de overgang?
  Volgens mij als je jezelf deze vraag stelt zit je erin of een knipoog verwijderd het kondigt zich aan…
  Ik heb dit onderwerp mooi uitgewerkt en wil het graag met jullie delen!
  (September 2019)

  Inspiratiemagazine #10

  Het nummer qaarin ik je uitnodig om jouw levensvragen met mij te delen. Ik zal er elke week eentje uitpikken die ik uitlicht met een uitgebreid antwoord. Spannend? Je kunt er ook voor kiezen om het anoniem te houden. Niet direct voor mij, maar wel voor de buitenwereld. Ik ga natuurlijk er discreet mee om!
  (Augustus 2019)

  Inspiratiemagazine #9

  Langzaam kruipt de zomer voorbij en komt september inzicht. Inzicht vind ik persoonlijk zo’n mooi woord. Inzicht krijgen in jouw leven, in het pad dat jij wil bewandelen. Maar ook nieuwe doelen komen inzicht. Een stip op de horizon. Dat is de basis voor mijn specialisatie YogaDanza en de 7 dagen vol inzicht en bewustwording-cursus. Ik nodig je dan ook graag uit voor de inspiratiedagen. Maak kennis met YogaDanza!
  (Augustus 2019)

  Inspiratiemagazine #8

  Heerlijk de zomer! Alle tijd voor bezinning en samen zijn met familie, vrienden. Maar vooral in verbinding komen en blijven met jezelf. Misschien begint het te kriebelen en wil je na de zomer nieuwe inspiratie opdoen, groeien, bewustwording en meer zijn. In dit moment mediteren, nieuwe oefeningen leren? Kortom, de mooister reis maken in jezelf. In dit inspiratiemagazine wil ik je meer vertellen over Yogadanza en de inspiratiedagen!
  (Juli 2019)

  Inspiratiemagazine #7

  Het is zomer! Dat betekent dat we tot rust mogen komen, genieten van alles om ons heen.
  Ik geef in deze inspiratiemagazine twee mooie oefeningen om te doen te tijdens de zomermaanden.
  En: je bent nog steeds van harte welkom om een dag Yogadanza te komen ervaren!
  (Juni 2019)

  Inspiratiemagazine #6

  Ik nodig je uit om mee te doen met een dag Yogadanza om te ervaren.
  Vertel je meer over het ontstaan van Yogadanza.
  En ik geef je een paar mooie oefeningen om aan de slag te gaan met dat geluk in jezelf!
  (Juni 2019)

  Inspiratiemagazine #5

  Yogadanza komt naar je toe!
  Naast dat ik 2 opleidingen geef, kom ik ook heel graag naar je toe!
  Bijvoorbeeld voor een workshop of de specialisatie bij jou in je praktijk.
  En er komen weer 2 mooie webinars aan!
  (Mei 2019)

  Inspiratiemagazine #4

  Goed slapen is zo ontzettend belangrijk.
  In dit magazine vertel ik je er alles over en geef ik je 3 handige oefeningen mee.
  Ook vertel ik meer over de nieuwe gratis meditatie op vrijdagmiddag.
  (April 2019)

  Inspiratiemagazine #3

  Yes, de nieuwe vlinderkaarten zijn er!
  In dit magazine vertel ik je er alles over en nodig ik je uit voor mijn webinar.
  Of voor één van de workshops.
  (April 2019)

  Inspiratiemagazine #2

  De kracht van een retraite aan zee, schemeren
  en nieuwe vlinderkaarten.
  (Maart 2019)

  Inspiratiemagazine #1

  Voorjaarsprogramma, zeemeditatie en tot rust komen.
  (Februari 2019)

  Reacties van klanten:

  Heel ontroerend en bijzonder

  Het is zoveel meer dan alleen maar een bijscholing! Het is thuiskomen bij iemand die weet waarover ze praat, die attent en alert is, begeleidt op zo’n speciale manier…heel ontroerend en bijzonder. Kies je voor Ria, dan kies je echt voor jezelf. Het is een cadeau voor het leven.

  Monique

  Persoonlijke en professionele ontwikkeling

  Ria is een lieve, deskundige, eerlijke docente die heel snel een veilige sfeer creëert waarin samen dansen, ontwikkelen en ontspannen mogelijk is. In haar trainingen staat persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. 

  Linda

  Ik kijk terug met een glimlach op mijn gezicht en met nieuwe inspiratie

  Lieve Ria, Dank voor de mooie chakra dans reis!!! Fijn om hierbij aanwezig te zijn geweest, mooie groep vrouwen hadden we bij elkaar. Ik kijk terug met een glimlach op mijn gezicht en met nieuwe inspiratie en het geloof dat veel al in ons zit en we dat op onze eigen unieke wijze kunnen vormgeven. Wat ik prettig vond is dat je de tijd in de gaten hield, op tijd beginnen en afsluiten. Je zag ieder wie zij werkelijk is; dit was prettig. Sommige zaken waren voor mij een herhaling; vb bepaalde muziek/oefeningen en de kanuresh. Toch leverde dit mij ook weer nieuwe inzichten op en het zelf weer ervaren is zo fijn. Echt even onderdompelen in de muziek, de chakra's. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren, is het starten met geen rondje. Dat komt inderdaad later wel. Zo was er veel productieve tijd. Klinkt misschien raar, maar juist ook tijd om bij jezelf te komen en te voelen/ervaren/dansen. Het was een compleet pakket waarin ik mezelf heb ondergedompeld; niet alleen de dans en chakra inspiratie, maar ook de creatieve zaken die het tot één geheel maakten; de vlinderkaarten, het schrift; opplakken van zaken, er iets bij schrijven, tekenen etc. Wat je ons afsluitend onder het uitreiken van het certificaat nog mee gaf aan persoonlijke woorden, was prachtig.

  Ina

  De combinatie van dans, yoga en muziek geeft elke les dag een diepgang

  Ik heb genoten van de lesdagen bij lieve Ria. De combinatie van dans, yoga en muziek geeft elke les dag een diepgang. Je wordt uitgenodigd om naar binnen te keren in jezelf en van daaruit in je eigen taal te gaan bewegen. Ria ziet je echt en zij weet heel goed je mee te nemen in haar lessen. De lessen en Ria zijn inspirerend. Je wordt van binnenuit aangeraakt. Een geweldige training en een super lieve juf! Dankjewel lieve juf!

  Aikham

  Dit maakt het een hele complete ervaring

  Ik heb de bijscholing chakra dans teachertraining gevolgd en was zeer aangenaam verrast! Het enthousiasme van Ria werkt aanstekelijk en de diversiteit aan tools om de chakradans vorm te geven is erg inspirerend. Naast dans ook ruimte voor andere creatieve vormen zoals dichten en tekenen/schilderen. Dit maakt het een hele complete ervaring. Daarnaast is de warme persoonlijke aandacht erg fijn en kun je echt de diepte in met elkaar. Een aanrader dus! Dank je wel lieve Ria!  

  Nancy

  Dank je voor alles!

  Hoi Ria, Wat was de Chakradans een groot kado. Ik ben met deze cursus echt in mijn kracht komen te staan. Wat straal jij een energie uit. Dank je voor alles. Lieve groet.

  Yo

  Ik heb veel geleerd tijdens de cursus.

  De bijscholing Chakra Dans teacher was voor mij een feestje. Natuurlijk vanwege het dansen maar vooral door de manier waarop Ria haar kennis deelt. Haar openheid en enthousiasme werken heel aanstekelijk en inspirerend. Ik heb veel geleerd tijdens de cursus. Praktische tips om direct in de praktijk te brengen en inspiratie om zelf lessen te gaan vormgeven. Ria begeleidt de deelnemers heel liefdevol en met veel persoonlijke aandacht voor iedereen. Ik kijk al uit naar de volgende cursus!

  Monique

  Me-time als investering in jezelf! 

  Een week retraite met Ria en Wim in hun prachtige huis in Spanje maakt dat ik weer thuiskom bij mezelf en voel wie ik echt ben. Even letterlijk en figuurlijk mijn dagelijkse leven uitstappen en in een veilige, liefdevolle omgeving mogen ontspannen en diepere lagen in mijzelf aanraken door de verschillende yoga sessies (o.a. yoga nidra, yoga danza) ondersteund door prachtige muziek. De combinatie van zon, zee, strand, verwend worden waarbij alles mag en niets hoeft, beweging, een fijne groep vrouwen,  yoga en voldoende vrije tijd maakt dat ik genoten heb van deze retraite.

  Jos

  Wat heb ik veel geleerd van mijn allerliefste yogajuf!

  Tijdens onze coachingsgesprekken heb ik leren loslaten, patronen durven te doorbreken en weer te kiezen voor mezelf. Ria was hierbij liefdevol en prikkelend tegelijk. Ze wist me in elke sessie opnieuw te triggeren zodat ik weer kon voelen waarmee ik verder moest op mijn levenspad. Dank lieve Ria voor al deze fijne en waardevolle momenten!

  Carolien

  Heerlijke dagen in Spanje gehad

  ‘Heerlijke dagen in Spanje gehad. Ria en Wim hebben zo goed voor ons gezorgd, op alle fronten. En op een schitterende locatie. Ik ging als een ander mens naar huis. Aanrader!’

  Ik heb genoten op Vlieland

  Bedankt voor jullie openheid en vertrouwen allemaal met onze bagage het mocht er zijn en allen in proces. Mooi om te zien en te delen. Wij hebben gewoon de allen de beste en liefste yoga juf ever!! Jessica

  Het was een prachtig weekend

  Een feestje voor mijn eigen ik! Mogelijk gemaakt door heel veel lieve mensen. Dank jullie wel. Claudia

  Het was een super mooi weekend lieve Ria!

  Met super mooie vrouwen op een super mooi eiland! Dank je! Dankzij jouw openheid mochten en konden er mooie processen in gang worden gezet. Karla

  Het was een echte blessing for the soul!

  Het was in alle opzichten een bijzonder weekend. Ria, enorm bedankt voor je warme en bezielende leiderschap en je aandacht en zorg voor iedereen: een warm bad! Iedereen heel veel goeds toegewenst en dank voor de openheid en betrokkenheid voor deze 'buitenstaander' ;). Het was een echte ' blessing for the soul'! Liefs, Angela

  Ik vond jullie stuk voor stuk juweeltjes

  Ik heb genoten van het fantastische weekend en wil jullie daar nogmaals allemaal voor bedanken. Ria voor haar professionaliteit en warme betrokkenheid bij alles wat ze doet en de andere dames voor hun plezierige aanwezigheid, ik vond jullie stuk voor stuk juweeltjes. Ik wens jullie allemaal veel liefde en en goeds op je levenspad en graag tot ziens! Frank

  Nooit zo diep van yoga in prachtige combinatie met de zee genoten…

  Voor 3 heerlijke dagen yoga aan zee Loslaten van alle zorgen en wat gaan er mooie mensen met mij mee Intens genieten van rust en zon En wat voel ik me een echte geluksvogel, dat dit nu toch nog kon…. Lekker met m,n blote voeten in het zand en m,n hoofd leegmaken Al die gezelligheid, het geluksgevoel en veel emoties die me raken Nooit zo diep van yoga in prachtige combinatie met de zee genoten Dankbaarheid is het alomvattende woord heb ik besloten!!! Miranda

  Het heeft diepe indruk op mij gemaakt…

  Bedankt, bedankt voor de heerlijke dagen met jou en iedereen op Vlieland. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ik ben nog steeds bezig met landen en ben veel aan het denken. Het denken waar jij mij toe hebt aangezet. En te luisteren, niet naar anderen maar naar mijzelf ! De energie die ik heb gekregen en ook weer de rust, bijzonder. Het was hard werken maar ik heb er veel voor terug gekregen ! Ik heb genoten !! Annette

  …een niet te willen missen ervaring…

  Mijn yogaweekend was een was een enorm kado aan mijzelf en een niet te willen missen ervaring van diep voelen hoe ontspanning de voor mij belangrijke thema,s in mijn leven naar boven haalt en zonder enig moeten aanwakkert tot een liefdevol mogen groeien. Jos

  Wat een geschenk…

  Wat een geschenk is dit weekend!!! Vanuit liefde gegeven en in liefde ontvangen… Nicolette

  …geweldige, bijzondere maar vooral liefdevolle ervaring…

  Het weekend was voor mij een geweldige, bijzondere maar vooral liefdevolle ervaring. Ik heb genoten, mogen ervaren en geleerd. Geleerd naar mezelf te luisteren en daar wat mee te gaan doen.  Bedankt voor dit warme weekend. Miranda

  Wat een prachtig weekeind aan zee…

  Wat een prachtig weekeind aan zee! Thuiskomen in ZIJN, ontmoeten en verbinden, lachen, yoga  en plezier. Gevoed, dankbaar en vervuld dans ik in de liefdesstroom. Donalda

  …bijzondere geweldige ervaring…

  In 1 zin: een bijzondere geweldige ervaring om aan zee op het strand de totale rust te vinden en om met totaal onbekenden in een weekend heel dicht bij elkaar te komen. Esther

  In een ontspannen sfeer intensieve momenten beleven…

  In een ontspannen sfeer intensieve momenten beleven, dat kon op Vlieland. Ik heb genoten van de afwezigheid van de dagelijkse beslommeringen en van de zorgeloosheid van niks hoeven regelen. Heerlijk gegeten ook, een kadootje hoor. Dank aan de groep en Ria, voor de ruimte om te mogen leren op de manier die bij mij past. En een knipoog voor de zeehond van zondagmorgen! Allemaal bedankt voor de ruimte en de verbinding. Ingrid

  Ik kijk terug op een heerlijk weekend…

  Ik kijk terug op een heerlijk weekend waarbij gevoelens van weerstand, verdriet, ontroering en blijdschap voorbij kwamen. Het mocht en kon er allemaal zijn, volledig in het moment, in verbinding met mezelf, de groep warme vrouwen en de schoonheid van Vlieland. En ik heb genoten van jouw enthousiasme, met liefde en zorg heb je het weekend neergezet. Bedankt! Anneke

  ik een ieder aan om te gaan genieten van een yoga weekend aan zee

  Ik heb een fantastisch yoga weekend mogen meemaken met lieve en mooie mensen om mij heen. Ik heb mogen werken aan mezelf, maar vooral mogen genieten van mezelf. Mijn hart is open gegaan voor de liefde die ik heb mogen ontvangen en die ik heb mogen geven. Als een roos zo dicht, mag ik gaan bloeien en groeien, mag ik mijn weg gaan. Nog een lange weg, maar ik zie licht. Voorheen zag ik alleen de duister, maar nu zie ik overal licht waar ik van kan en mag genieten. Ik laat dit nu toe! Als de tijd daar is, raad ik een ieder aan om te gaan genieten van een yoga weekend aan zee. Petra