Retraite boost-avond

Thuiskomen bij jezelf

Elke boost-avond is een verrassing en een beleving! Ontdek het tijdens de retraite-avonden van Ria Suyderhoud.

Ontdekken

Hartverlangens

Healing

Dromen waarmaken

Stilte

Retraitedagen

Ontspanning

Wil jij (meer) richting in je leven?

Meld je aan als je op een kruispunt in je leven staat en totaal niet weet welke kant je op moet. Want als er veranderingen in je leven gaande zijn dan zijn deze dagen echt een warme deken. En soms weet je het gewoon niet meer dan zou je zo graag iemand wensen die jou vertelt welke richting je op moet. Kom erachter wat jouw levensdoel is en werk met allemaal mooie en inspirerende levensvragen. Of er breekt een tijd aan van loslaten. Wat het ook is, weet dat je altijd onderweg bent. Op welk kruispunt je ook staat, het gaat erom dat je elke keer weer je weg weet te vinden.

Wat betekent retraite dan?

Op retraite gaan betekent letterlijk: je terugtrekken. Meestal op een stille plek in de natuur, zee, bos of een mooie fijne stilte plek bij jou thuis of tijdens de retraitedagen in mijn praktijk. Even pas op de plaats maken en afstand creëren van alle prikkels om je heen. Even niet meer alle ballen tegelijk in de lucht houden.
 Gewoon er zijn, op dit moment. Niet gisteren, niet morgen maar nú! Zonder afleiding. Dus geen mobile, laptop, krant, boek of verplichte praatjes. Maar juist even stilstaan, kijken, luisteren en ervaren wat er nu is. Steeds voelen en ervaren in het moment… gewaar zijn. Wat heerlijk om jezelf deze ruimte en stilte te gunnen!

Wil jij deze rust en ruimte? Een avond per maand voelen, ervaren en kijken waar je staat? Inzicht en bewustwording? Doe dan mee met de retraite-avonden. Vier keer elke maand 1 keer. Deze avonden zijn vol inspiratie, inzicht, ontspanning en groei. Avonden waarin je je helemaal terugtrekt op jezelf en afstemt op je eigen reis, jouw unieke pad wat je mag bewandelen.

Wat gaan we doen tijdens de retraiteavonden?

 • Afstemmen op eigen frequentie
 • Meditatie
 • Yogaoefeningen
 • Chakra’s
 • YogaDanza
 • Yoga Nidra
 • Speelse oefeningen
 • Werken aan je droomboek (Artjournaling)
 • Zelfhealing

 

 • Reis naar je magische kind
 • Verleden loslaten
 • Zijn in het hier en nu
 • Diverse meditatie vormen die je thuis kunt implementeren
 • Gehele Yoga Nidra-cursus cadeau voor thuis
 • En: tussen de dagen door krijg je toegang tot de online training De reis naar Binnen
 • Maar: laat je vooral verrassen!

Retraite-avonden: hoe kan ik jou daarbij helpen?

Ik ga jou helpen om in verbinding te komen met jouw diepste bron van zijn. Ik ga jou helpen om te luisteren naar je wijsheid om zo steeds weer te ervaren en voelen dit is mijn pad. Het klopt!
Daarnaast ga ik je helpen weer levensvreugde en levenslust te gaan ervaren. Deze retraite-avonden ervoor om jou te ondersteunen op je pad. De reis naar binnen te maken en weer in verbinding komen met diepste verlangens én zijn.

Hoe ziet nou zo een retraite-avond eruit?

Allereerst gaan we afstemmen. Dit is zo essentieel. We gaan afstemmen waar ben je op dit moment in je leven. Welk station ben jij nu uitgestapt? Wat mag je daar ontdekken of is het tijd om weer verder te reizen? In welke flow zit je?

Hier mee beginnen we elke retraite-avond, omdat ieder ook in deze avonden zijn eigen unieke pad bewandeld en toch lopen we samen. Als er rust en ontspanning komt en je even weg bent van je dagelijkse bezigheden ga je anders voelen en ervaren je komt in verbinding met je wijsheid en intuïtie en je ervaart antwoorden die op je vragen komen vanuit je eigen wijsheid.

Wanneer:

Woensdag 23 maart
Woensdag 30 maart
Woensdag 6 april
Woensdag 13 april

Tijd: 19.30 tot 21.30

Bijdrage 27,- per avond, inclusief btw. Dit is ook inclusief thee en noten en uiteraard het lesmateriaal.
Aanmelden? Stuur mij een berichtje.

Je kan de avonden los boeken of direct alle vier! Elke avond is anders.

Wil je weten of voelen of wij een klik hebben of deze dagen passen en aansluiten bij wat jij nodig hebt?
Mail of bel mij dan!
Dan gaan we daar samen naar kijken.

Ik wil je graag ontmoeten!