Unieke YogaDanza-retraite in Spanje aan zee

Maak de reis naar binnen tijdens deze retraite

De mooiste reis die je kunt maken, is de reis naar binnen. En dat is precies wat deze YogaDanza-retraite inhoudt. Door middel van bijvoorbeeld ademreizen, verschillende vormen yoga en meditaties keren we naar binnen. Zodat je gegarandeerd uitgerust en vol inspiratie en vertrouwen weer naar huis gaat.

Wil jij echt even tijd voor jezelf en helemaal tot rust komen?

Even loskomen van alle prikkels en hectiek van het dagelijkse leven. Verlang jij ernaar om weer helemaal in verbinding te komen met je diepste dromen en wensen? Dan is deze retraite iets voor jou. Ik vertel je graag waarom.

Na meer dan 20 jaar YogaDanza te geven, weet ik wat de juiste ingrediënten zijn voor een reis naar binnen. Die ingrediënten zijn: rust, bewust ademen, yoga, mindfulness en tijd voor jezelf. Tijdens deze retraite ontdek je weer wat jouw persoonlijke drijfveren zijn. Waar jij blij van wordt en wie jij in essentie bent. We schijnen weer een licht op jouw ware potentie, zodat je hier weer naar kunt gaan leven.

De villa in Spanje waar deze retraite wordt gegeven is een rustgevende en inspirerende plek. Je verblijft op een stijlvolle en luxe locatie op nog geen 2 minuten lopen van het strand. Je geniet dagelijks van verschillende workshops vol yoga en mindfulness. Maar ook dans en intuïtieve of creatieve opdrachten. Daarnaast hou ik ervan om je te verrassen! Naast de workshops is er nog voldoende tijd over om van de omgeving te genieten, een boek te lezen aan het zwembad of uit te waaien op het strand. En wat denk je van even mijmeren op de rotsen al kijkend naar de zee?

Data: 16 mei tot en met 21 mei
Prijs: € 1285,00 inclusief btw 
Maximaal 6 deelnemers

Voor wie is deze retraite? Deze retraite is voor jou als je op zoek bent naar meer verdieping in je leven. En als je klaar bent voor de reis naar binnen. Maar deze retraite is ook inspirerend voor coaches, yogadocenten en ademtherapeuten. Wil jij meer weten? Plan dan een gratis gesprek in. Ik luister graag naar je behoeftes en je verlangens. Zodat we kunnen kijken hoe deze retraite in Spanje daarbij aansluit!

“Openheid, eerlijkheid en lachen geeft ook ruimte. En dat vond ik daar in Spanje…”

Het wordt een fantastische retraite waarin je heerlijk wordt verwend. En waarna je weer helemaal ontspannen en vol nieuwe energie naar huis gaat. Deze bijzondere tijd is volledig verzorgd. Dompel je onder in de rust van de Costa Brava. Geniet van de luxe van de locatie. En laat je verwennen met heerlijke vegetarische maaltijden. Daarnaast gaan we 4 keer buiten de deur lunchen. Na deze retraite ga jij helemaal opgeladen en vol energie en levenslust naar huis.

Locatie retraite in Spanje

Deze bijzondere retraite vindt plaats in Begur aan de Costa Brava. De villa ligt 2 minuten van de zee vandaan. Het ruisen van de golven van de Middellandse Zee is de heerlijkste manier om in slaap te vallen.

Deze unieke locatie ligt vlak aan het strand. Vanuit de woning heb je uitzicht op zee. En je kunt er ook fijn wandelen, want de woning ligt langs de GR92-route. Wat een prachtige en adembenemende wandelroute is.

De villa ligt dicht bij zee, met enkel het strand ertussen. Dus geen drukke boulevard met massa’s toeristen; alleen de geur van de zee en het ruisen van de golven. Heerlijk, echt genieten en zo rustgevend!

Verder is de sfeer zeer ongedwongen. Koffie, thee en ander drinken kun je heel de dag voor jezelf pakken. Er wordt tijdens het eten geen alcohol gefaciliteerd. Toch liever een wijntje in de avond? Het is geen probleem als je dit zelf regelt.

Sfeerimpressie retraite in Spanje aan zee:

Programma

Tijdens deze retraite worden er dagelijks verschillende soorten workshops gegeven die passend zijn bij het moment van de dag. Elke les wordt afgesloten met ontspanning en een korte meditatie. In de ochtend doen we yoga op het strand en mediteren we op de rotsen met uitzicht op zee. En daarna? Dan nemen we een heerlijke duik in de zee. Tussen het programma door is er veel vrije tijd.

Ik geef al meer dan 20 jaar YogaDanza en dat betekent dat de workshops vol zitten met heel veel mooie onderdelen vanuit mijn lessen en de specialisatie. Denk bijvoorbeeld aan Yoga Nidra en Yin Yoga. Maar ook een cacao ceremonie, shaken, chakra dans en andere actieve meditaties zullen voorbijkomen tijdens je periode in Spanje. Ademreizen en andere vormen van breathwork staan ook op het programma, zoals rebirthing, Quantum light breath en Alkaline breathing. Ook gaan we aan de slag met jouw droomboek of art journal, een krachtketting maken of met de vlinderkaarten en legpatronen.

Maar ik vind het ook erg belangrijk dat je alles straks thuis daadwerkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven. Daarom krijg je toegang tot de online academie. Deze zit vol met oefeningen, muzieklijsten en video’s. Ook krijg je mijn beide boeken cadeau, namelijk In 10 stappen thuiskomen bij jezelf en De reis naar binnen. Zo kun je thuis het programma blijvend integreren.

Samengevat bestaat het programma uit:

 • Breathwork

 • Cacao ceremonie

 • Yoga Nidra

 • Yin Yoga

 • Actieve meditaties op het strand. Daarna een duik in de zee

 • Werken in je droomboek of artjournaling

 • Chakra dans

 • Vlinderkaarten en legpatronen

 • Krachtkettingen maken

 • Berg beklimmen in Torroella de Montgri

 • Dagelijks wandelen langs de woeste kust

 • Maar laat je vooral ook verrassen!

Hiervoor krijg je

 • Verblijf in Spanje is volledig verzorgd

 • Elke kamer heeft een ruim balkon

 • Slaapkamer met uitzicht op zee

 • De bedden zijn van elkaar af te schuiven

 • Gebruik van het zwembad

 • Koffie, thee, water en ga zo maar door. Er wordt geen alcohol gefaciliteerd

 • Vier keer een lunch buiten de deur. Bij heerlijke, sfeervolle, Catalaanse en authentieke restaurants

 • Ophalen en wegbrengen van en naar het vliegveld Girona (rekening houdend met het vliegschema)

 • Heel veel cursusmateriaal. Toegang tot de online academie en mijn twee boeken

 • Legpatronen en vlinderkaarten. Maar ook al het cursusmateriaal dat we gebruiken in de workshops, zoals een krachtketting maken

 • De volledige agenda krijg je opgestuurd wanneer je je aanmeldt

Exclusief

 • Vliegtickets

 • Reisverzekering

 • Annuleringsverzekering

Investering

Dit zijn de kosten van de retraite.

Prijzen op basis van een tweepersoonskamer: 1285 euro inclusief btw

Het is niet mogelijk om een kamer alleen te boeken.

De prijzen zijn all inclusive op basis van volpension.
Vliegtickets en annuleringsverzekering vallen buiten deze prijs.

Kennismakingsgesprek

Retraite in Spanje: wil jij erbij zijn?

Ik vind een persoonlijk gesprek heel belangrijk! Dan kan natuurlijk gewoon via de telefoon of via Skype. Je mag mij ook alvast een bericht sturen via de onderstaande link. Maar ik ben ook te bereiken via Facebook of Instagram. Dan kijken we samen even naar een geschikt moment om elkaar te spreken over deze fanatische reis!