Komt tot rust tijdens een retraite in Spanje

Retraite in Spanje? Geniet van een heerlijke yoga/mindfulness retraite aan zee op deze prachtige locatie!

Wil jij echt even tijd voor jezelf, helemaal tot rust komen. Even los van alle prikkels zodat jij weer helemaal in verbinding komt met je diepste verlangens.

Wil jij jezelf een bijzondere midweek vol rust, yoga, mindfulness en tijd voor jezelf geven? Kom dan naar de Retraite Spanje aan zee 2022. Met verblijf op een stijlvolle en luxe locatie op nog geen 2 minuten lopen van het strand, geniet je dagelijks van verschillende yoga en mindfulness lessen. Naast de workshops is er nog voldoende vrije tijd over om van de omgeving te genieten, een boek te lezen aan het zwembad of uit te waaien op het strand. Of te mijmeren op de rotsen en kijken naar de zee.

Data

 • Dinsdag 27 september tot maandag 3 oktober

Wil jij meer weten? Plan dan een gratis gesprek in. Ik luister graag naar je behoeftes en je verlangens. Zodat we kunnen kijken hoe deze retraite in Spanje daarbij aansluit!

“Openheid en eerlijkheid en lachen geeft ook ruimte en dat vond ik daar in Spanje…”

Het wordt een fantastisch retraite waarin je heerlijk verwend wordt en waarna je weer helemaal ontspannen en vol nieuwe energie naar huis gaat.Deze bijzondere (mid)week is volledig verzorgd. Laat je verwennen met heerlijke vegetarische maaltijden. Er is ruimte voor 6 deelnemers!

Na deze week ga jij helemaal opgeladen en vol energie en levenslust naar huis.

Locatie retraite in Spanje

Deze bijzondere retraite vindt plaats in Begur (Costa Brava). De villa ligt 2 minuten van zee vandaan. Het ruisen van de golven is de heerlijkste manier om in slaap te vallen.

Het is een unieke locatie, vlak aan het strand, met uitzicht op zee en het ligt langs de route GR92 wat een prachtig en adembenemende wandelroute is.

De villa ligt dicht aan zee, dus geen drukke boulevard met massa’s toeristen; alleen de geur van de zee en het geruis van de golven. Heerlijk, echt genieten en zo rustgevend!

De sfeer is zeer ongedwongen, met fantastische uitzichten over de Middellandse zee.

Sfeerimpressie retraite in Spanje aan zee

bekijk de video

Programma Retraite in Spanje

Tijdens deze week worden er dagelijks verschillende soorten workshops yoga/mindfulness gegeven, passend bij het moment van de dag. Elke les wordt afgesloten met ontspanning en een korte meditatie. In de ochtend yoga op het strand en mediteren op de rotsen met uitzicht op zee.

Tussen het programma door is er veel vrije tijd. Verder bestaat het programma bestaat uit:

 • Yoga
 • Mindfulness
 • Werken aan je droomboek
 • Yoganidra
 • Dagelijks programma leef je mooiste leven: Yoga, meditatie, actieve meditaties, mindfulness en nog veel meer
 • Prachtige wandeling langs de woeste en mooie Costa Brava kust
 • Incl. alle workshops mindfulness/yoga/meditaties
 • Yoga op het strand, mediteren op de rotsen
 • Maar laat je vooral ook verrassen!

 

Hiervoor krijg je:

 • (Mid)week Spanje volledig verzorgd (ontbijt, lunch, diner).
 • Er is veel privacy in en om het huis.
 • Elke kamer heeft een ruim balkon. (De bedden zijn van elkaar af te schuiven)
 • Gebruik van het zwembad.
 • Koffie, thee, water, enz.
 • Twee keer een lunch buiten de deur. Bij heerlijke, sfeervolle, Catalaanse en authentieke restaurants!
 • Bezoek aan het pittoreske dorpje Begur
 • Gebruik van het zwembad
 • Ophalen en wegbrengen van en naar het vliegveld Girona (rekening houdend met het vliegschema)
 • En laat je vooral ook verrassen!

Exclusief:

 • Vliegtickets
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering

Investering 7 dagen:

Kosten retraite in september
(7 dagen)

Prijzen op basis van een tweepersoonskamer:

Kosten op basis van één persoon in een tweepersoonskamer: 1097,-
Kosten op basis van een gedeelde kamer: 797,-

De prijzen zijn all inclusive op basis van vol pensioen.
Vliegtickets en annuleringsverzekering vallen buiten deze prijs. 

Kennismakingsgesprek:

Retraite in Spanje: wil jij erbij zijn?

Ik vind een persoonlijk gesprek heel belangrijk! Dan kan natuurlijk gewoon via de telefoon of via Skype. Je mag mij een bericht sturen via de onderstaande link. Maar ik ben ook te bereiken via Facebook of Instagram. 

Dit is wat andere deelnemers zeggen:

Een week retraite met Ria en Wim in hun prachtige huis in Spanje maakt dat ik weer thuiskom bij mezelf en voel wie ik echt ben

Even letterlijk en figuurlijk mijn dagelijkse leven uitstappen en in een veilige, liefdevolle omgeving mogen ontspannen en diepere lagen in mijzelf aanraken door de verschillende yoga sessies (o.a. yoga nidra, yoga danza) ondersteund door prachtige muziek.
 
De combinatie van zon, zee, strand, verwend worden waarbij alles mag en niets hoeft, beweging, een fijne groep vrouwen,  yoga en voldoende vrije tijd maakt dat ik genoten heb van deze retraite.
Jos

Aanrader!

‘Heerlijke dagen in Spanje gehad. Ria en Wim hebben zo goed voor ons gezorgd, op alle fronten. En op een schitterende locatie. Ik ging als een ander mens naar huis. Aanrader!’

Brenda

September 2018 ging ik mee op retraite naar Spanje.

Wat een prachtige plek om te zijn. Te “zijn” in dubbele betekenis. Ruimte om te zijn , om even helemaal bij jezelf te komen. Dmv o.a. mooie yoga oefeningen en dans. Vol liefde en zorg samengesteld door Ria.

Ik heb genoten van de zee , de omgeving , en alles wat me aangereikt is daar.

Ik kan het van harte aanbevelen. Een prachtige ervaring om jezelf cadeau te doen.
Annet

Een week Spanje retrait is compleet terugkomen bij je zelf, in alle schoonheid.

Je wordt door Ria op een liefdevolle, fijne, veilige manier afgepeld naar je diepste zijn. Hierdoor krijg je prachtige inzichten over wie je bent, wat je verwachtingen en verlangens zijn van het leven en waar je staat en waar je heen wilt. Mogen huilen en ook heel veel mogen lachen bij het genot van een prachtige villa, de zon, de zee, het strand, zalig eten en bovenal een zeer warm vrolijk oprecht liefdevol gezelschap van Ria en Wim en de honden.

Een echte aanrader als je op zoek bent naar een heerlijke week ontspanning met verdieping en inhoud.
Jessica

Retraite in Spanje Sible

Op zoek naar datgene wat ik kwijt was, waarvan ik dacht dat het nooit meer op m’n pad zou komen.

Terugkijkend op iets wat mij zoveel moois heeft gebracht.

Vorig jaar september vloog ik naar Spanje, niet wetende dat het me zoveel zou brengen.

Gedachten gingen voortdurend in mijn hoofd rond. Wel/niet, is het liefde of is het een bevlieging?. Durf ik er ja tegen te zeggen of word ik wederom teleurgesteld. Ik werd er gek van en vanuit m’n huisarts werd aangeraden dat ik naar een Haptonoom moest gaan omdat ze me daar verder konden helpen. Maar het enige wat in mijn hoofd om ging was dat ik me daar niet prettig bij zou voelen. Weer m’n verhaal vertellen en alles bloot leggen. Het enige wat ik dacht was rust en ruimte en zee en daarnaast anderen ook helpen met hun proces.
Samen sta je sterk en dat is tevens helend. Eerder ook op Vlieland een retraite weekend bij Ria meegemaakt wat toen al een begin was om in te zien dat dingen niet zomaar veranderen maar dat je eerst naar jezelf moet kijken voordat je weet wat je kan helpen.

In september vloog ik naar Spanje en ontmoete ik Ria en ook haar man Wim. Ria kon ik al maar Wim was voor mij nieuw maar heb ook zijn aandeel in het geheel erg gewaardeerd. Openheid en eerlijkheid en lachen geeft ook ruimte en dat vond ik daar in Spanje bij Ria en Wim.

Review retraiteweek Spanje: ‘Alles komt goed’

Moet je de hele dag stil zijn? Toen ik aan de mensen om mij heen vertelde dat ik op retraite naar Spanje ging, was dit de meest gestelde vraag. Al snel ervoer ik dat op retraite gaan zoveel meer is dan dat. We spraken, lachten en huilden veel. En als ik niets zei, luisterde ik naar de stem in mezelf. Want die was in deze week alles behalve stil.

Het was donker toen we aankwamen bij het huis van Ria en Wim in het Catalaanse Begur. De koffers kregen een plekje en er werd een wijntje in geschonken. De sterren fonkelden boven ons hoofd en de zee ruiste heerlijk dichtbij. Het was direct het eerste cadeautje van velen deze week. De herfst had in Nederland tenslotte al zijn intrede gedaan en wij zaten hier ’s avonds nog te genieten in de buitenlucht.

Sta stil

De eerste dag ging de wekker om half 7. Snel een ontbijtje, kopje koffie en dan voor het krieken van de dag vertrokken we richting de zee. Daar kwam ik letterlijk tot stilstand. Werk, projecten afronden, nieuwe hoofdstukken, pijnlijke ontdekkingen. Wat neemt een mens, letterlijk en figuurlijk, allemaal mee naar Spanje? Ik en al mijn hersenspinsels stonden daar. En de zon? Die kwam gewoon rustig op. Zoals ze elke dag doet. Mijn hartslag daalde en daarmee ook het besef hier in Begur te zijn. Met mijn voeten in het zand en mijn ogen op de zee gericht. En alles is goed. Nú is alles goed.

Retraite in Spanje Laura Louise