Wat is Yoga Plus?

Wij, mensen uit het westen, leven erg naar buiten gericht. Daardoor leren we wel de wereld buiten ons steeds beter kennen, maar vervreemden wij meer en meer van onszelf.  De signalen uit het lichaam worden niet langer begrepen, ze worden als onbehagelijk en als spanning ervaren.

Je leert opnieuw contact maken met je lichaam door signalen te voelen en op tijd rust te nemen. Na inspanning volgt altijd weer ontspanning. Je voelt je tevreden en happy als dit in balans is.

  • Hoofdpijn
  • Depressie
  • Rugklachten
  • Slapeloosheid
  • Hyperventilatie
  • Burn-out

Meer proberen in het moment te zijn, niet gisteren, niet morgen maar Nu!

Ook leer je in de Yoga plus  stap voor stap te voelen wat jouw grenzen zijn. Ieder mens heeft zijn eigen lichaamstaal en weerstanden opgebouwd. Het is belangrijk je daar bewust van te worden. Yoga richt zich op harmonie en balans.

Dus heb je behoefte aan

MEER ENERGIE EN VITALITEIT?
RUST IN JE HOOFD, ONTSPANNING IN JE LIJF?
PLEZIER EN GENIETEN?
BALANS IN JE LEVEN?

Dan ben je van harte welkom bij de Yoga plus

Yoga plus is een combinatie van Dru, hatha, dans en meditatie. Mindfulness is hierin een vanzelfsprekend onderdeel, het leven in het moment!

De Yoga plus is een zachte, vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Het helpt je stress te verminderen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

In de dans ervaar je de vrije beweging van je lichaam. In meditatie rust je in ‘zijn’ en stimuleer je zonder te ‘doen’ het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Voor wie?

De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd, conditie en gezondheid.

Het gaat niet om presteren, maar om met aandacht bewegen, ervaren en ontspannen, binnen jouw mogelijkheden, op een lichte plezierige wijze.

Positieven effecten

Veel mensen hebben baat bij het beoefenen van Yoga plus. Het helpt o.a. stress te verminderen op zowel fysiek, mentaal als emotioneel vlak. Ook blijkt dat mensen een positieve verandering ervaren in o.a. fysieke energie, vitaliteit, uithoudingsvermogen, rugklachten, innerlijk evenwicht en dat zij meer zelfvertrouwen krijgen!

De basis van al mijn lessen

Groei en bewustwording is in grote lijnen de basis van alle lessen en workshops.
Wilt u meer weten over wat u kunt verwachten of misschien vraagt u zich welke cursus of workshop het beste bij uw situatie past.

Yoga Danza Ria Suyderhoud

Lieve mensen,

Misschien zijn jullie al bezig met nieuwe plannen en voornemens voor het komende seizoen. Meer rust, meer balans, meer tijd nemen voor gezin, maar vooral thuis komen en blijven bij jezelf. Wat het ook voor jou is, geniet van deze plannen en neem het mee naar de yoga-, mindfulness- of yogadanzalessen. Zorg dat je verlangens wortels krijgen en kunnen groeien. Het is fijn om te mogen groeien en te mogen leren. Het blijft soms vallen en opstaan, maar we staan altijd weer één keer meer op dan dat we vallen. Het komt dus altijd goed. Met dat intense vertrouwen start ik dit yogaseizoen.

Hoop jullie weer te mogen verwelkomen in mijn yogapraktijk voor een bijzonder mooi sereen seizoen!

Ria

Ja, ik wil deelnemen.